1- میزبان سرور شما
پایه و اساس وب سایت شما تأثیر مستقیمی بر سرعت بارگذاری آن دارد. برای مثال، اگر شرکت میزبانی وب که انتخاب میکنید منابع کافی روی سرورهای خود ندارد، انتظار داشته باشید که وبسایت شما زمان بیشتری برای بارگذاری صرف کند.
معمول است که مبتدیان هاست اشتراکی را برای وب سایت های کوچک خود انتخاب کنند. این انتخاب اقتصادی است اما بهترین نیست. پلتفرم میزبانی مشترک مورد استفاده توسط این وب سایت ها می تواند شلوغ شود، که به معنای زمان بارگذاری بیشتر است. به همین دلیل است که پلتفرم های بزرگ مانند فیس بوک استفاده از سرورهای خصوصی یا VPS را ترجیح می دهند که به آنها کنترل بیشتری بر منابع سرور می دهد.
همچنین، این وب سایت های بزرگ ترجیح می دهند از هاست اختصاصی استفاده کنند، جایی که آنها تنها سایت میزبانی شده روی سرور هستند. این به آنها کنترل کامل بر منابع سرور می دهد.
همانطور که شما یک شرکت میزبانی وب ایده آل را انتخاب می کنید، مهم است که شرکتی را با رتبه آپتایم بالای 99.5 درصد در نظر بگیرید. این شرکت ها سرورهای قابل اعتمادی دارند که سریع هستند و منجر به زمان بارگذاری کمتری برای بازدیدکنندگان در وب سایت شما می شود.
گزینه دیگری که باید در نظر بگیرید، شبکه تحویل محتوا، CDN است. CDN یک انتخاب ایده آل برای ترافیکی است که از مکان های مختلف جریان می یابد. مزیت استفاده از این شبکه این است که محتویات سایت را از نزدیک ترین سرور به بازدید کننده ای که صفحه را بارگذاری می کند، بازیابی می کند و در نتیجه زمان بارگذاری کمتری دارد.
بهتر است قبل از انتخاب هاست ایده آل خود، اندازه سرور را انجام دهید. نقطه ضعف انتخاب شرکت میزبانی وب اشتباه این است که وب سایت شما علیرغم پیشرفت ها و تلاش ها برای تقویت سیستم های خود کند باقی می ماند.
بنابراین، همانطور که برای شرکت مناسب برای میزبانی سایت خود جستجو می کنید، در مورد تعادل بار و فیبرهای خصوصی آنها سؤال کنید، این به شما کمک می کند شرکت های واجد شرایط را از شرکت هایی که سرعت سایت شما را کند می کنند جدا کنید.
هیچ شرکت میزبانی وب ایده آلی برای همه سایت ها وجود ندارد. بنابراین، یکی را انتخاب کنید که متناسب با نیازهای وب سایت شما باشد. به عنوان مثال، اگر یک پایگاه داده بزرگ در سایت خود دارید، سرور مبتنی بر ابر ممکن است بهترین گزینه شما باشد زیرا سرعت بارگذاری سریع تری را ارائه می دهد.
2- پلاگین ها
پلاگین ها ویژگی های وب بسیار مفیدی هستند که به افزودن عملکرد به وب سایت شما با حداقل تلاش کمک می کنند. این ویژگیها موثر هستند و گاهی اوقات ممکن است فرد گمراه شود و بیش از حد از آنها استفاده کند.
وجود افزونه های زیاد در وب سایت شما می تواند وب سایت شما را کند کند. هر افزونه دارای ویژگی های متفاوتی برای کمک به انجام یک عملکرد خاص است. آنها متفاوت هستند، و شما متوجه خواهید شد که آنهایی که پرس و جوهای پایگاه داده بیشتری ایجاد می کنند، به دارایی های بیشتری نیاز دارند و در نتیجه زمان بارگذاری بیشتری دارند. نتیجه یک تجربه کاربری منفی است که به کمپین بازاریابی شما آسیب می رساند.
روش های مختلفی برای تعیین تأثیر این افزونه ها بر زمان بارگذاری وب سایت وجود دارد. به عنوان مثال، اگر از Google Chrome استفاده می کنید، روی صفحه وب خود کلیک راست کنید، سپس گزینه «Inspect» را انتخاب کنید. چنین ویژگی هایی به شما این امکان را می دهد که ببینید چقدر طول می کشد تا مرورگر شما فایل های مورد نیاز را بارگذاری کند.
تعداد افزونه هایی که در وب سایت خود استفاده می کنید سرعت آن را تعیین می کند و تعداد دقیق یا محدودیتی برای رعایت وجود ندارد. با این حال، ترفند این است که از افزونه های خوب کدگذاری شده استفاده کنید که فایل ها را به حداقل می رساند.
علاوه بر چندین افزونه، ویجت ها همچنین می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند. وسوسه انگیز است که از ویجت های جذاب در سایت خود برای جذاب کردن صفحات استفاده کنید. با این حال، مطمئن شوید که این ویژگیها را کنترل میکنید، زیرا هر چه بیشتر داشته باشید، زمان بیشتری برای بارگیری فایلهای مورد نیاز وبسایت شما طول میکشد.
3- نوع و اندازه فایل
این مسلماً عامل رایجی است که بر زمان بارگذاری وب سایت شما تأثیر می گذارد، اگر از اندازه فایل های بزرگتر در صفحات خود استفاده می کنید، زمان بیشتری برای بازیابی آنها و ارائه آنها به بازدیدکنندگان از وب سایت شما صرف می شود.
به همین دلیل است که اکثر توسعه دهندگان وب تصاویر، ویدیوها و سایر فایل های حجیم خود را برای افزایش سرعت بهینه سازی می کنند. پس از ایجاد ویدیوهای توضیحی که می خواهید در سایت شما نمایش داده شوند، شما همچنین ابزارهای مختلف ویرایش ویدیو را برای کاهش اندازه فایل در این پلتفرم ویدیوی تعاملی خواهید یافت، اما همچنان پیام و کیفیت خود را حفظ می کند.
برخی دیگر ترجیح می دهند تصاویر را فشرده کنند تا فضای آنها در سایت کاهش یابد. این نیز یک استراتژی خوب برای افزایش سرعت وب سایت است.
بهینه سازی فایل های حجیم با استفاده از پروتکل HTTP/2 آسان است. این به سایت شما اجازه می دهد تا این فایل های عظیم را در زمان کمتری بارگیری کند. بهترین راه برای انجام این کار، کوچک کردن کدها و فرمتهای فایل با استفاده از ابزارهای مختلف مانند جاوا اسکریپت است.
4- کش صفحه
یافتن افزونههای حافظه پنهان رایانه برای ارائه تجربه کاربری بهتر رایج است. ذخیره صفحه جایی است که رایانه شما حتی پس از خروج از سایت، اطلاعات را در یک صفحه خاص ذخیره می کند. این کار بارگذاری محتوا را در بازدید بعدی آسان تر می کند. علاوه بر این، این روشی برای صرفه جویی در زمان برای کاربر است زیرا به جای ساختن صفحه از ابتدا، یک «فتوکپی» می گیرد.
این افزونههای کش ویژگیهای ضروری برای بهینهسازی سرعت وبسایت شما هستند. گزینه های مختلفی مانند WP Total Cache در دسترس هستند که تقریباً با همه سایت ها سازگار است.
به همان اندازه که این افزونههای کش زمان بارگذاری سایت را کاهش میدهند، به یاد داشته باشید که اگر تغییرات یا تنظیماتی را انجام دهید، بینندگان قبلی تا زمانی که حافظه پنهان خود را پاک نکنند، آنها را نخواهند دید.
5- حجم ترافیک
با افزایش حجم ترافیک، سرعت اینترنت کاهش می یابد و زمان بارگذاری وب سایت شما افزایش می یابد. تقریباً همه سایت ها دارای پهنای باند ثابتی هستند، یعنی مقدار توصیه شده داده ای که می تواند در یک دوره خاص، معمولاً یک ماه، منتقل شود.
حجم بالای ترافیک در وب سایت شما نشانه خوبی است زیرا تقریباً افزایش تعامل و فروش را تضمین می کند. با این حال، مشکل این است که اگر میزبان وب شما نتواند این اعداد را در خود جای دهد، وب سایت شما زمان بیشتری را برای بارگذاری تصاویر، فیلم ها و سایر فایل ها صرف می کند. اگر فایل های بزرگتری در صفحات دارید، این میتواند ناامید کننده تر باشد.
اثرات حجم ترافیک بیشتر می تواند عواقب شدیدی داشته باشد، مانند بسته شدن کامل سایت تا دوره بعدی یا تا زمانی که تصمیم به ارتقای طرح خود بگیرید. این باعث کاهش شتاب شما می شود و متوجه کاهش دسترسی، تعاملات و فروش خود خواهید شد.
رویای همه کسب و کارهای تجارت الکترونیک داشتن ترافیک بالا است زیرا نشان دهنده این است که مشتریان با محصولات ارتباط خوبی دارند. به عنوان یک بازاریاب، وظیفه شما این است که این اعداد را بالا نگه دارید و نرخ تبدیل بالاتری را تضمین کنید. با این حال، مطمئن شوید که پهنای باند خود را تماشا کرده و آماده تنظیم آن برای جلوگیری از کاهش سرعت وب سایت باشید.
6- لینک سازی داغ
Hotlinking تکنیکی است که اکثر توسعه دهندگان وب برای نمایش یک تصویر یا فایل در سایت خود از سرور دیگری بدون نیاز به آپلود آن استفاده می کنند. این فرآیند هاتلینک تأثیر مثبتی دارد زیرا به شما امکان نمایش تصاویر مختلف را میدهد و وبسایت شما زمان کمتری برای بارگذاری آنها میگیرد.
با این حال، هات لینک به میزبان آسیب می زند. توسعه دهنده URL تصویر را کپی می کند و آن را در سایت خود به عکس ها لینک می کند. مسئله این است که انجام این کار پهنای باند هاست را تمام می کند.
به عنوان مثال، اگر شخصی از تصاویر وب سایت شما استفاده کند و آنها را در وب سایت خود نمایش دهد، سهمیه پهنای باند شما را تمام می کند و منجر به کاهش سرعت وب سایت می شود. راه حل این مشکل پرهیز از هات لینک است مگر اینکه ضروری باشد. ابزارهای آنلاین مختلفی مانند htaccess برای کنترل hotlinking وجود دارد.